ÇORUM / BAYAT - Pancarlık İlkokulu

Pancarlık İlkokulu

05304301901
Adres
PANCARLIK KÖYÜ PANCARLIK KÜMESİ KÜME EVLERİ PANCARLIK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 44 BAYAT / ÇORUM
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda ;kaliteli bir eğitim-öğretim için elde olan imkanları en üst düzeyde kullanarak bilgili,becerikli,iyi bir ahlaka sahip olan öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosoyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenimin kalitesini artırmak; eğitim - öğretim proğramını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
KİŞİSEL ARAÇ
Pancarlık Köyü Bayat/Çorum